Het bedrijf

Het aannemersbedrijf AVH bouw is opgericht op 1 januari 2011 door Arian van Hattem. Door veelal ervaring in verbouw en renovatie is besloten om een eigen bedrijf op te starten en de werkzaamheden als zelfstandige uit te voeren.

Arian aan het woord:

Nadat ik eerst diverse jaren in loondienst voor andere aannemers had gewerkt ontstond de behoefte naar zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Het was voor mij een grote uitdaging om een eigen bedrijf te starten. Dat bedrijf moest dan helemaal naar mijn eigen principes gaan werken. Klantgerichtheid, hele goede service en een hele hoge graad van kwaliteit waren de belangrijkste doelstellingen.

Op 1 januari 2011 is AVH bouw geboren. Mijn kernwaarden zijn kwaliteit, duidelijkheid, eerlijkheid en doelgerichtheid. Mede door de transparantie in ons werk, en een overzichtelijke calculatie, planning en voorbereiding kunnen wij deze kernwaarden handhaven.

AVH Bouw onderscheidt zich van andere bouwbedrijven door uw offerte persoonlijk te bespreken en dingen die u zelf kunt of wilt doen (denk hierbij aan sloopwerk of schilderwerk) te schrappen. Dat drukt voor u de kosten.

Bekijk het portfolio

Wilt u wat voorbeelden zien van het werk dat AVH Bouw reeds heeft geleverd? Kijk dan op onze portfolio pagina!