Onze unieke werkwijze

Onze unieke werkwijze leggen wij u graag uit.

Offerte

Professionele begeleiding van offerte tot oplevering, maar zelfs ook daarna. Al tijdens het uitbrengen van de offerte zult u ervaren waarom onze werkwijze uniek is. Bij voorbaat inspelen op mogelijke problemen tijdens het bouwproces en daarbij in een vroeg stadium alternatieven aandragen, uitleg geven over te gebruiken materialen, de voor- en nadelen m.b.t. onderhoud en/of levensduur, wat te doen met de inrichting van uw woning en inval van licht/zon, draairichting van deuren en ramen etc. Allerlei aspecten die invloed uitoefenen op het bouwproces en uw wensen. Tijdens de offerte worden al deze zaken belicht en onderbouwd. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met recht spreken over het uitvoeren van maatwerkoplossingen. Een tikje tegendraads maar absoluut met toegevoegde waarde. Duur? Nee, wij bieden maatwerk tegen een betaalbare prijs. Een duidelijke, goed onderbouwde offerte. Geen addertjes onder het gras. What you see is what you get!

Visualisatie

Wat is de waarde van een offerte? Wij hebben het continue over toegevoegde waarde, maar wat kunt u verwachten? Wij visualiseren uw wensen. Door onze samenwerking met een architect kunnen wij met een duidelijke ontwerpschets laten zien wat we realiseren. Het ontwerp spreekt zodoende beter tot de werkelijkheid.

Overeenkomst

Afspraak = Afspraak. Volgens een nauw opgezette planning zullen werkzaamheden worden uitgevoerd. Alles conform vooraf gemaakte afspraken.

Bouwbegeleiding

Ook tijdens het bouwproces kunnen er onvoorziene zaken optreden. Het creëren van oplossingsgericht denken en doen door gekwalificeerd personeel zal leiden tot een continu proces van verbetering.

Oplevering

Als alle werkzaamheden gereed zijn zullen wij samen met u een laatste inspectie houden c.q. oplevering. Alle aandachtspunten en afspraken worden nagelopen en gecontroleerd. De werkzaamheden moeten immers voldoen aan uw en onze kwaliteitseisen.