top of page

Onze diensten

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met het realiseren van verschillende bouwprojecten. Ben jij benieuwd waarmee wij jou kunnen helpen? Lees hier meer:

Meer

Bouwkundig Aannemer

Voor onze particuliere als zakelijke klanten zijn wij in staat om de totale bouwkundige werkzaamheden uit te voeren. Of het nu gaat om complete verbouwingen of het renoveren van b.v.  een monumentaal pand, u kunt op ons rekenen. Een complete bouw vergt nogal veel organisatorisch vermogen. Bij ons heeft u een aanspreekpunt. Samen met u worden uw wensen besproken en door ons verder gecommuniceerd.
 

AVH Bouw werkt met vaste onderaannemers zoals; loodgieter, stucadoor, tegelzetter, electriciën etc. Vaklui die hun vakgebied verstaan en samen met ons in staat zijn om uw bouw tot een goed einde te brengen.

Nieuwbouw

Een van de door ons gebouwde woningen.

Heeft u alleen een idee, of bent u al in het bezit van tekeningen of een vergunning, wij kunnen u begeleiden op elk moment in het traject. Advisering, heiwerk, graafwerk, metselwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, tegelwerk  etc. Wij voeren deze werkzaamheden voor u uit zodat u het bouwtraject achteraf als zorgeloos heeft ervaren.
 

Aan bijna alle verbouw- of nieuwbouwplannen ligt een ontwerp ten grondslag. Dit ontwerp kan door u reeds zijn gemaakt of door een architect in opdracht van u. Maar ook wij kunnen op basis van uw wensen een ontwerptekening maken. Uw wensen worden in een persoonlijk gesprek geïnventariseerd en verwerkt in een ontwerp met offerte met uitgebreide werkomschrijving. Als de offerte door u daarna akkoord is bevonden wordt een aannemingsovereenkomst ondertekend waarna de tekeningen bouwkundig worden uitgewerkt en voorgelegd aan de gemeente in een vooroverleg.

Renovatie/transformatie

AVH Bouw heeft ook een groot aantal specialismen in huis betreffende renovatie/transformatie.

Deze ervaring is veelal opgedaan bij oude werkgevers en zo heeft AVH Bouw ook een groot netwerk opgedaan om het desbetreffende specialisme aan te bieden. Hiermee kan AVH Bouw prima uit te voeten v.w.b. renovatie / transformatie projecten.

Seriebouw 

Wilt u samen met toekomstige andere bewoners maximale zeggenschap en maximale betrokkenheid bij uw nieuwe woning en uw nieuwe woonomgeving?

Dan is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (kortweg CPO) iets voor u. Nog voordat de bouw is gestart, hebben de toekomstige bewoners al een goede band met elkaar. Dat maakt, samen met talrijke andere voordelen, een CPO-woning erg aantrekkelijk. Bouwbedrijf AVH Bouw  vormt daarbij dankzij de ervaring een ideale bouwpartner!

bottom of page