Onze diensten

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met het realiseren van verschillende bouwprojecten. Ben jij benieuwd waarmee wij jou kunnen helpen? Lees hier meer:

 

Bouwkundig Aannemer

Voor onze particuliere als zakelijke klanten zijn wij in staat om de totale bouwkundige werkzaamheden uit te voeren. Of het nu gaat om complete verbouwingen of het renoveren van b.v. een badkamer of een monumentaal pand, u kunt op ons rekenen. Met name een complete verbouwing vergt nogal veel organisatorisch vermogen. Bij ons heeft u een aanspreekpunt. Samen met u worden uw wensen besproken en door ons verder gecommuniceerd.
 

AVH Bouw werkt met vaste onderaannemers zoals; loodgieter, stucadoor, tegelzetter, electriciën etc. Vaklui die hun vakgebied verstaan en samen met ons in staat zijn om uw verbouwing tot een goed einde te brengen.

Huis bouwen

Een van de door ons gebouwde woningen.

Heeft u alleen een idee, of bent u al in het bezit van tekeningen of een vergunning, wij kunnen u begeleiden op elk moment in het traject. Advisering, heiwerk, graafwerk, metselwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, tegelwerk etc etc. Wij voeren deze werkzaamheden voor u uit zodat u het bouwtraject achteraf als zorgeloos heeft ervaren.
 

Aan bijna alle verbouw- of nieuwbouwplannen ligt een ontwerp ten grondslag. Dit ontwerp kan door u reeds zijn gemaakt of door een architect in opdracht van u. Maar ook wij kunnen op basis van uw wensen een ontwerptekening maken. Uw wensen worden in een persoonlijk gesprek geïnventariseerd en verwerkt in een ontwerp met offerte met uitgebreide werkomschrijving. Als de offerte door u daarna akkoord is bevonden wordt een aannemingsovereenkomst ondertekend waarna de tekeningen bouwkundig worden uitgewerkt en voorgelegd aan de gemeente in een vooroverleg.

Restauratie

AVH Bouw heeft ook een groot aantal specialismen in huis betreffende restauratie. Deze ervaring is veelal opgedaan bij oude werkgevers en zo heeft AVH Bouw ook een groot netwerk opgedaan om het desbetreffende specialisme aan te bieden. Hiermee kan AVH Bouw prima uit te voeten v.w.b. renovatie / restauratie projecten.

Dakkapellen

Wilt u uw zolder meer leefruimte geven en er zo een volwaardige kinderkamer, kantoor of hobbyruimte van maken, dan is een dakkapel de optimale oplossing. Het dakkapel kan op verschillende manieren samengesteld worden (o.v.b. van eventuele vergunningen). Hierbij denken we aan de breedte, materiaalsoort, kleur en eventueel een rolluik of screen. Wij bouwen dakkapellen op de traditionele manier, d.w.z. alleen het kozijn komt kant en klaar aan. Wij bouwen het geheel ter plaatse zodat wij altijd nog flexibel zijn om eventuele aanpassingen toe te passen.

Badkamers

Bij het inrichten van een badkamer komt veel kijken. Ontwerp, sanitair uitzoeken, sloopwerk, loodgieterswerk, electrawerk, stucwerk, tegelwerk en bouwkundige werkzaamheden zijn onontkomelijk. Wij kunnen hierin voor u een partij zijn. Wij werken samen met enkele bedrijven gespecialiseerd in sanitair, wand- en vloertegels. U gaat kijken in de showroom en wij communiceren met de leveranciers alle benodigdheden en aansluitingen. Kortom het enige wat u hoeft te doen is genieten van die heerlijke whirlpool.