top of page

Over ons

Het aannemersbedrijf AVH bouw is opgericht op 1 januari 2011 door Arian van Hattem.
Door veelal ervaring in verbouw en renovatie is besloten om een eigen bedrijf op te starten en de werkzaamheden als zelfstandige uit te voeren.

Wij onderscheiden ons van andere bouwbedrijven door jouw offerte persoonlijk te bespreken en dingen die jij zelf kunt of wilt doen (denk hierbij aan sloopwerk of schilderwerk) te schrappen. Dat drukt voor jou de kosten.

Arian aan het woord:

Nadat ik eerst diverse jaren in loondienst voor andere aannemers had gewerkt ontstond de behoefte naar zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Het was voor mij een grote uitdaging om een eigen bedrijf te starten. Dat bedrijf moest dan helemaal naar mijn eigen principes gaan werken. Klantgerichtheid, hele goede service en een hele hoge graad van kwaliteit waren de belangrijkste doelstellingen.

 

Op 1 januari 2011 is AVH bouw geboren. Mijn kernwaarden zijn kwaliteit, duidelijkheid, eerlijkheid en doelgerichtheid. Mede door de transparantie in ons werk, en een overzichtelijke calculatie, planning en voorbereiding kunnen wij deze kernwaarden handhaven.

Ik ben nog op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk hier de vacatures.

bottom of page